YENİ ŞAFAK – Ekonomistler erken seçim istedi
2000 yılında kurulan ve üyeleri arasında bankacılık, finans, siyaset, iş ve medya dünyasından akademisyenlerin de katıldığı Ekonomistler Platformu “Olası bir Erken Seçimin Türkiye Ekonomisine Etkileri”nin ne olacağı üzerine rapor hazırladı.
Raporda, Türkiye’de hem siyaset hem de ekonomide belirsizliğin hakim olduğunu vurgulayan ekonomistler, toplumun ileriye bakabilmesi için en kısa sürede seçime gidilmesi gerektiğine dikkat çektiler. Öte yandan raporu değerlendiren Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Asaf Savaş Akat, Türkiye’de olan biten herşeyin sorumlusunun vatandaş olduğunu savunarak, hükümetin meşruiyetinin tartışılmasının yanlış olduğunu iddia etti. İSO Meclis Başkanı Hüsamettin Kavi ise hükümeti çözüm üretebilecek nitelikte göremediğini söyledi.
Türkiye’nin son dakika haber sitesi.Rüya tabirleri hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz.Türkiye’nin en iyi sağlık ve diyet haberleri sitesi.Ereksiyon ilacı maxman ürünleri resmi satış sitesi.
Yazar Hakkında
Bu yazıları da beğenebilirsiniz
Cari İşlemler Açığı Raporu Para Dergisi’nde
Ekonomistler Platformu tarafından Ekonominin Nabzı Araştırmaları çerçevesinde Aksoy Araştırma’ya yaptırılan Reel Sektörün Cari İşlemler Açığı’na Bakışı başlıklı araştırma Para Dergisi’nin 26 Şubat – 3 Mart 2012 haftalık yayınında yer almıştır.
Sözcü : Ekonomi komaya girdi
Türkiye ekonomisinde yaşanan “sert iniş”, reel sektöre yansıdı. Karşılıksız çek, protestolu senet sayısında artışın sürdüğü 2013 yılının ilk çeyreğinde kapanan şirket sayısı yüzde 27 oranında artış gösterdi. 2013 yılının ilk
Milliyet – Batı Karadeniz Lezzet Atölyesi Final Toplantısı Yapıldı.
Zonguldak’ta, Batı Karadeniz Lezzet Atölyesi Final toplantısı yapıldı. Zonguldak DedemanOtel’de yapılan toplantıya, Kozlu İlçe Kaymakamı ve Vali Yardımcısı Vekili Ahmet Karakaya, Zonguldak İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekai Kasap, Zonguldak Tarım