Mobil Teknoloji, Mobil İstihdam Projesi Başlıyor
Ekonomistler Platformu, İstanbul Ticaret Üniversitesi ve Mobil Servis Sağlayıcı İşadamları Derneği (MOBİLSİAD) işbirliği ile Mobil Teknoloji Kuluçka Merkezi kuruyor.
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Sektörel Yatırım Alanlarında Genç İstihdamının Desteklenmesi Hibe Programı ‘ndan finanse edilen proje kapsamında, üniversite mezunu, çalışmayan 100 gence mobil yazılım teknolojileri, girişimcilik ve pazarlama ve içerik geliştirme alanlarında 180 saat sürecek eğitim ve ardından da mentörlük desteği verilecek.
Proje faaliyetlerinin ardından gençlerin dijital girişimcilik alanında kendi işlerini kurmaları ve ya sektörde faaliyet gösteren şirketlerde iş sahibi olmaları amaçlanıyor. Proje faaliyetleri Şubat ayında başlıyor.
Ayrıntılı bilgi: info@ekonomistler.org.tr
Yazar Hakkında
Bu yazıları da beğenebilirsiniz
KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri Başladı
Mobil Teknoloji, Mobil İstihdam projesi kapsamında 110 saatlik teknoloji geliştirme ve iletişim eğitimlerini tamamlayan 2.grup kursiyerlerimiz Uygulamalı Girişimcilik Eğitimlerini almaya başladı. Kursiyerler 4 gün boyunca Ekonomistler Platformunun Şişlide bulunan ofisinde
Uluslararası Dijital Girişimcilik Konferansı
Girişimlerin ve girişimciliğin ulusal ve uluslarası boyutta ele alınacağı, sektörün en güçlü isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı “Uluslararası Dijital Girişimcilik Konferansı” 12 Mayıs cuma günü İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin Sütlüce Yerkeşkesi Konferans
Eşleştirme Semineri ve Sertifika Töreni Yapıldı
Mobil Teknoloji, Mobil İstihdam Projesi kapsamında Eşleştirme Semineri ve Sertifika Töreni Şişli Radisson Blu Hotel’de gerçekleştirildi. Etkinlikte Sola Unitas CEO’su Sn. Umut Kısa’nın “Girişimcilik ve Başarı” başlıklı konuşmasıyla devam etti.
0 Yorum
Henüz yorum yapılmamış!
İlk yorumu yapan siz olabilirsiniz!