Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi’ndeydik.
Ege Üniversitesi İdari ve İktisadi Bilimler Fakültesi’nin organize ettiği ve bu yıl 19’uncusu gerçekleşen ‘Uluslararası İktisat Öğrencileri Kongresi’ 27-29 Nisan tarihleri arasında İzmir’de gerçekleşti. Bu seneki konusu ‘Beşeri Sermaye, Girişimcilik ve Yenilik’ olan kongrede Ekonomistler Platformu gönüllülerinden Burak Bostan, Canberk Türkeç ve Mücahit Çakıcı ise ‘Innovational Location of Turkey and the Reasons and Results of the Lack of Innovation in Turkey’ isimli tebliğin sunumunu gerçekleştirdiler.
Yazar Hakkında
Bu yazıları da beğenebilirsiniz
Ekonomistler Platformu’ndan Çarpıcı Rapor
Ekonomistler Platformu, Türkiye’de son dönemde yaşanan ekonomik ve siyasi çalkantılara ilişkin olarak kamuoyunun düşüncelerini almak üzere bir araştırma yaptı. Aksoy Pazar ve Kamuoyu Araştırma Şirketi’ne yaptırılan çalışmadan çarpıcı sonuçlar çıktı.
Viverra ac pellentesque vitae nunc aenean ac leo eget nunc
Aliquam dapibus tincidunt metus. Praesent justo dolor, lobortis quis, lobortis dignissim, pulvinar ac, lorem. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Praesent vestibulum molestie lacus. Aenean nonummy hendrerit mauris.
1 Dakikada Ekonomi Gündemi – 21.04.2017
Merkez Bankası Para Politikası Kurulu Kararı Geçtiğimiz hafta biraz daha siyasetle geçirdik referandum sonrası tartışmalarıyla. Ama önümüzdeki hafta MB para politikası kurulu kararını konuşacağız. Piyasa beklentisi enflasyonun mart ayında yüzde
0 Yorum
Henüz yorum yapılmamış!
İlk yorumu yapan siz olabilirsiniz!